søndag 2. mai 2021

Vårblomster...

Det er mer vårblomster på verandaen enn i kolonihagen, det skyldes nok det kjølige været i april. Foreløpig varer det kalde været så langt i mai. Tulipanene i en krukke i hagen har ikke kommet lang:


Mens på verandaen som sikkert har microklima har tulipanene blomstret i minst en uke:Jeg fikk en potte med Klosterklokker i gave i mars, det tok en stund før den begynte å blomstre og den er annerledes enn andre Klosteklokker har smalere blomster og flere blomster på hver stilk:Det eneste som blomstrer i hagen er som alltid Lerkesporene:og Primula:Det er flott vær ute med sol, men kjølig bare 2 grader i dag, det blir nok en liten tur i hagen med mye klær på...

2 kommentarer:

Marit sa...

Så fine de klosterklokkene er! De har jeg ikke sett før. Ja, løkblomster står godt i det kalde været, og er vel bare det eneste som er bra med denne kulden ;)
Her var det minusgrader i natt igjen, og jeg føler at hele hagen står på vent. Lerkesporer blomstrer her også. De sprer seg som ugress men er veldig søte den korte tiden de blomstrer.

Ha en fin søndag!

Ingeborg Kringeland Hald sa...

Fine klokker, og lerkespore er jo også fint, og de har så fint bladverk også. Ha en fin dag, hilsen Ingeborg