mandag 18. april 2011

Gresset er klippet...

Vakker solskinnsdag i dag og rundt 10 grader. Gresset er er klippet for første gang denne sesongen, endel gresskanter ble klippet med saks. Jeg hadde ikke hjerte til å slå gresset der hvor de fleste hagelerkesporene fortsatt blomstrer. Det får vente til de har begynt å visne ned, jeg gleder meg stadig over dem.

Solen har gjort at Kubjellene har begynt å springe ut:


Det har også vært tid til litt verandahaging, frø er lagt i vann. Det er tid for å så mais, squash, gulrøtter og erter til kolonihagen. Det begynner å bli trangt om plassen på verandaen, gulrøttene måtte plasseres under tørkestativet. Rosmarinen og Sitrongresset er blitt flyttet ut i det fine været, den siste ble opp-pottet.

Håper det fine været fortsetter, haging i T-shorte er deilig...

3 kommentarer:

Marit sa...

Åhhh, de kubjellene er så vakre.
Ikke dårlig å ha klippet gresset allerede i april. Men det er ikke lenge til at jeg kan klippe gresset her heller. Denne våren har kommet i rekordfart. Ha en fin påskeuke!

Vivi sa...

Så flott kubjelle du har!
Her er det nok ei stund til jeg kan klippe gresset, men det blir fort grønt nå som det er så godt vær. Ønsker deg en flott påske og håper på flott hagevær.

Utsikt mot Lurfjellet sa...

Sukk, plenen er ikke akkurat klippeklar her ennå... Den består foreløpig av kliss-klass og dødt gress, der musas herjinger dominerer. Hull og ganger over det hele! Jeg så en diger og feit skapning som pilte under verandaen her om dagen.