mandag 25. april 2011

Verandahaging...

Etter flere dager i kolonihagen, bestemte jeg meg i dag for å feriere på verandaen. Startet med en tur til det lokale Plantemarkedet, det gjorde også mange andre for det var parkeringsvakter og stor trengsel. Jeg kjøpte bare det jeg skulle ha nemlig Stemor til verandakassen:


og to Hvite Riddersporer "Galahad" , de to siste er blitt pottet opp i større potter før de skal flytte ned i kolonihagen. Alle stemor er allerede kommet i jorden, der får de være til Blomkarsene mine spirer og er store nok for verandakassen.Det er trangt om plassen på Ellos-stativet av årets frøsådd og løker jeg venter på skal blomstre. Salaten er på full fart opp og er nok snart høsteklar hvis det fine været fortsetter. Det har ikke vært fullt så varmt i dag rundt 13 grader men fint i solen på verandaen...

4 kommentarer:

Furulunden sa...

Heldige du som båede har balkong og kolonihage;) Det gleder hjertet mitt hver gang jeg ser en kolonihage.

Vivi sa...

Det er godt å kunne ta en pause fra hagearbeidet og bare sette seg ned. Flott stemor du har kjøpt.
Jeg har heller ikke gjort noe i dag, sliter med en forkjølelse, men håper deg gir seg snart for jeg har jo ikke tid til å bare sitte stille nå!
Ønsker deg en ny flott uke!

Marit -Tusenfryd sa...

Så deilig med litt avslappende verandahaging!
De kubjellene dine var så nydelige:) Jeg har ønsket meg sånne og i fjor kjøpte jeg noen blå, men det ser ikke ut til at de klart vinteren for jeg kan ikke finne dem igjen dessverre.
Her har vi ennå ikke klippet gresset, men det er like før.
Deilig med vår og alle fargene som dukker frem igjen!

Bille sa...

Hei, så flott at det våres på verandaen også! Herlig å sette seg ned der litt når du ikke har tid til å dra til kolonihagen. Fine stemor, men jeg fikk også sansen for det flotte og kanskje litt gamle treverket de står på, synes gammelt tre er flott kontrast til de fleste planter. Ha en flott helg på verandaen :-)