onsdag 13. juli 2011

Sol i juli...

Så har vi fått noen dager med sol og blå himmel, det er rundt 17 grader i dag. Litt hagearbeid må til for å holde hagen i juli:


Grønnsakbedene er overfylt med ringblomster, honningurt og ikke minst blå agurkurt. Sukker-ertene vokser sent og løken er et sted inni blomsterhavet. Men jeg liker mye blomster i grønnsakbedene, det ser så frodig ut:På verandaen har jeg endel småplanter av mangold og små løkspirer som nok snart må flyttes ned i hagen. Da må nok noen av blomstene vike plass...

4 kommentarer:

Marit sa...

Så nydelige agurkurtene er! De har en fin blåfarge. Blomster blandt grønnsaker var nytt for meg, men det var jo en god ide.

Bille sa...

Så koselig kjøkkenhage du har! :-) Ringblomster har jeg hørt om, men agurkurt blant grønnsakene var nytt for meg. Liker den planten godt, dessverre gikk den ut i feriehagen uten å selvså seg (eller ugresset der den stod var for høyt, kremt).

Mariann sa...

Det ser frodig og flott ut hos deg nå. Agurkurten selvsår seg hos meg også, men den er lett å fjerne og blir ikke noe problem i hagen.
Endelig litt sommer og sol. Deilig, og det skal vare noen dager til.

Hagen i Grubba sa...

Tusen takk for hjelp med bildene mine :) Må se til å ta en nærmere titt her inne hos deg igjen. Tiden strekker ikke til for alt en har lyst til å gjøre for tiden :) Ønsker deg en god sommer videre!