søndag 10. juli 2011

Tid for rosa...

Rosafarger har overtatt i et av bedene, det er kattehale og blodstorkenebb som blomstrer:


Etter gårsdagens pøsregn var det opphold i dag og det ble en liten tur i hagen. Plantene tåler regnet godt og det har foreløpig ikke vært nødvendig å vanne andre steder enn i drivhuset. Håper det blir oppholdsvær neste uke så gresset kan bli klippet igjen, det vokser fort på denne tiden av året...

3 kommentarer:

Marit sa...

Mye fint som blomstrer hos deg nå. Ja, plantene tåler regnet godt bortsett fra peonene som har råtnet. Får håpe at været endrer seg snart, og at vi også får litt fint vær.

Mariann sa...

Det er kjekt med planter som ikke lar seg påvirke så mye av regnværet. Flott blomstring på kattehalen og blodstorkenebben hos deg. Min blodstorkenebb ble litt satt tilbake av vinteren, så den er liten i år.
Hittil har dette vært en virkelig regnsommer, heldigvis med bra temperatur i det siste. Jeg satser på at solen dukker opp fra i morgen.

Vivi sa...

Rosa er jo en flott farge i hagen. Det blomstrer fint hos deg nå. Skulle også ønske at det ble litt opphold, for gresser gror fort her hos meg også. Jeg begynner å bli litt lei dette regnet. Mange av plantene ligger flate og jeg støtter opp nesten alt i hagen om dagen.
Ønsker deg en fortsatt fin dag.