søndag 26. mai 2013

Månedens bilde 5

Det har vært fint hagevær siste uken og jeg klipper hagtornhekk som skal ned til 90 cm. Det er et hekkans arbeid med hekksaks, grensaks og sag, da jeg ikke har strøm i hagen. Siden det nærmer seg slutten av mai ble månedens bilde tatt i dag:

Det har blitt grønt i hage i løpet av mai, men lite som blomstrer, Villtulipanene har ikke sprunget ut så de er sene i år:

Storkonvallene er også i ferd med å springe ut sammen med epleblomstene:

Det er meldt litt regn neste uke, men jeg regner med at det nok blir litt hagevær...

6 kommentarer:

Mariann sa...

Her ble det grønt mellom 16. og 17. mai, og så nærmest eksploderte det i pinsehelgen. Likevel er det nok enda mye som er på etterskudd.
Kan tenke meg at det er litt av et arbeid med hagtornhekken din. Du får ta det litt og litt, så du ikke blir helt utslitt.

Vigdis i Romerikshaven sa...

Jeg håper at du hadde gode temperaturer i helgen! Masse å glede seg til i hagen og tulipanene er vakre!
Ønsker deg ei god uke med lite regn!

Jannibele sa...

Ja, nå er det virkelig blitt grønt og vårlig i hagen din. Jammen er du flittig som går løs på hekken "manuelt". Det blir muskler av sånt:)

Bille sa...

Flink du er! Liker egentlig best å gjøre det på gamlemåten jeg, men så skal jeg ikke klippe en hel hekk heller da. Og strøm til oppkutting av kvist og kvast er et must.

Sånne tulipaner har jeg på listen for neste løkhandel. Så får vi se om jeg husker det så lenge...

Ha en fin, ny uke!

Marit Sønstebø sa...

Så flott og frodig det er i kolonihagen din nå! Tulipanene er kjempefine. Håper det ikke blir så mye regn i kommende uke, for det er så kjedelig med alt dette regnet. Ha en fin dag!

Villmarkstausa sa...

Her blir det bra:-) frodig nå...:-)