søndag 12. mai 2013

Skiftende vær...

Det har vært mye regn de siste dagene, i dag har det vært opphold mellom regnbygene. Har vært en liten tur i kolonihagen og satt ned tomatene i drivhuset. Fortsatt er det Hagelerkesporene som står for det meste av blomstringen:

Primulaen blomstrer også fortsatt:

Jeg har allerede slått gresset en gang i vår og når det blir oppholdsvær er det klar for klipping igjen, så det gror godt i hagen. Det er rundt 10 grader i dag og det er fin hagetemperatur...

8 kommentarer:

Mariann sa...

Dere er stadig litt foran. Det er ikke nødvendig med gressklipp her enda.
I dag er det opplett her og vi hadde tenkt oss en tur på hagesenteret, men det hadde tydeligvis de fleste andre også. Bilene stod langs veien på kryss og tvers. Vi kom oss forbi til slutt og kjørte rett hjem igjen.
Nå får vi heller klippe sommerfuglbusken.
God søndag!

Marit Sønstebø sa...

Flotte lerkesporer du har! Den fargen var lekker. Her regner det også rett som det er, og gresset kan snart klippes her også. Ha en fortsatt fin søndag!

Christina Mari Paulsen sa...

Så herlig da! Her vil jeg tro til 17 mai at gressklipper må få kjørt seg.
God søndagg til deg.
Klem Christina

Vivi sa...

Så flott blomstring det er hos deg. Håper på at sola kommer igjen snart, slik at det blir utevær og hagejobbing.

Klem

Vigdis i Romerikshaven sa...

Vakker farge på begge disse, Randine! Jeg synes det er kjølig i dag. Ønsker deg en god hageuke!

Trine sa...

Jøss, Randine, har du allerede rukket å klippe gresset?!? Her driver jeg fortvilet og sår i hull etter isbrann og egen trasking. Klippet gresset?! Ikke dårlig!!!

Trine sa...

Jøss, Randine, har du allerede rukket å klippe gresset?!? Her driver jeg fortvilet og sår i hull etter isbrann og egen trasking. Klippet gresset?! Ikke dårlig!!!

Bille sa...

Gratulerer med dagen! Flott vårblomstring, og nå kommer varmen og det kommer til å skje veldig mye ute framover. Bare å glede seg :D