mandag 6. desember 2010

Desemberstrikk...

Selv i julemåneden desember blir det strikket endel. Stjerneguttens genser og lue er ferdig:Var lei av å strikke sokker til julegaver og har derfor kjøpt nytt garn fra Strikkelin et favorittgarn som jeg tidligere måtte kjøpe fra Danmark. Garnet er i fin tynn ull og skal bli en genser med korte armer, de er så bra når det er kaldt om vinteren:Siden det er så mørkt i desember/januar falt valget på gammelrosa, greit med et litt lyst garn.

Temperaturen har steget de siste dagene og ligger nå rundt +/- 1 grad og vi har fått 1 cm snø. Snøen har lagt seg på vannene, men kommunen hadde strødd stien rundt så det ble en fin tur i formiddag.

Litt forberedelser til jul gjøres daglig, i går kostet jeg verandaen og koker syltetøy i dag for å få plass til julemat på verandaen og fryseren. Er i rute med julegavene og mangeler bare noen få, julematen venter jeg med til siste uken før jul.
I år kommer det store barnet, barnebarnet og barnefaren til Stavanger og det blir hyggelig...

3 kommentarer:

Marit sa...

Så flott genseren og lua ble. Du er jammen flink til å strikke. Gammerosa er en fin farge synes jeg også.

+/-1 grad hørtes nydelig ut. Her er det i skrivende stund 23 minus... Bor vi i samme land mon tro? ;)

Berit sa...

Nydelig, Randine!
Jeg har noen prosjekter nesten klar for innpakking jeg også. det er bare det at jeg hater å feste tråder og sy sammen (rødme)

elle-melle sa...

Kjempefint!
Det var et nydelig mønster!
Strikkelin har jeg aldri hørt om før, takk for tipset.
Her hos oss er det blitt kaldere igjen etter en forbigående mildværsdag i helga. Men heldigvis så blåser det ikke og det hjelper masse. Det er nydelig med snø nå som det er så mørkt ute. Bare den ikke kommer i metervis!!!