torsdag 16. desember 2010

Snø og persille...

Våknet til snøstorm i morges og siden har det snødd. Jeg hadde noen ærend og prøvde å kjøre bil uten piggdekk, det gikk ikke på såpeglatt føre. Halvveis i bakken var det stopp, prøvde 2 ganger, men måtte gi meg. Dermed ble det bare en liten tur i nærbutikken og innevær. Har prøvd meg på baking av julekaker idag uten særlig hell, det er godt vi har kommunekompost. Julekaker blir heller ikke spist her i heimen så pytt, pytt.
Kjøpte ny mobil for jeg hadde et dårlig forhold til SonyEricsson og har nå gått tilbake til Nokia som jeg finner lettere ut av. Derfor måtte jeg teste ut kameraet på mobilen og det ble et bilde av snø og persille på verandaen:

4 kommentarer:

Kristin Aurdal sa...

Snør som besatt her også og nå har jeg måka vei til drivhus og fugleforingsplassen. Innkjørselen og bilen derimot er innesnødd :-) Det er om å gjøre å prioritere riktig.

Marit sa...

Det var ikke dårlig at du fikk litt førjulsnø! Kanskje det blir hvit jul på deg også. Jeg har bare hatt Nokia av telefoner. Sony Ericson er ikke noe for meg har jeg erfart...

Mariann sa...

Her var det også reine snøstormen utpå morgenkvisten torsdag og dermed fullstendig kaos i trafikken. Nå har det stabilisert seg og med litt snø tror jeg jammen julestemningen kommer sigende.

Mari sa...

Men er det ikke litt moro med snøstorm også da? Gubben er så begeistra for det og jeg må inrømme at det er litt morsomt også. Våkne opp med en snøfonn utenfor døra og traske rundt mens vinden drar i en. Det som er aller best er å komme inn igjen :)

Persille er en plante som popper opp overalt føler jeg. I dag da jeg var på butikken stirret noen persilleplanter på meg (bredbladet sådann, trodde det var koriander :/ ) og nå legger du ut bilder av dem også :) Spørs om jeg må prøve meg på persille til våren!
Ha en fin fredagskveld Randine, men eller uten storm :)