tirsdag 28. desember 2010

Romjulstid...

Romjulsfreden har senket seg og julebesøket har dratt videre til Kristiansand.
PC-en er i ferd med å ta aftensangen og jeg har bare internett med en advarsel midt ipå skjermen. Jeg har allerede bestilt ny, men det kan ta litt tid før jeg får bilder og kan lese gjennom teksten før jeg sender den.

Vinterværet er fortsatt strålende og jeg har vært en liten tur ned i hagen, da jeg kom hjem lå Impectakatalogen + frø fra Plant World i postkassen. Nå har jeg merket av alle såperioder på 2011 kalenderen som også lå i postkassen i dag. Satser som vanlig på å så på stigende måne, det har jeg god erfaring med. Frøliste til Impecta er nesten klar, men jeg må vente til den nye PC-en kommer. Det blir heller ikke bilder i bloggen før, så det er litt kjedelig.

Ønsker alle som er innom fortsatt fin romjul....

2 kommentarer:

Marit sa...

Ja, det er tragisk når pc tar kvelden, men sånn er det bare noen ganger. Jeg byttet ut min i høst, og det gikk veldig fint til tross for mye nytt å sette seg inn i.
Ha en fortsatt fin romjul!

Vivishagerom sa...

Frø, ja det har jeg liksom ikke tenkt på enda. Det virker så lenge til våren, men det er vel snart på tide å tenke på det. Blir vel fristet i år også, ingen fare med det. Fortsatt god jul til deg også.