mandag 24. november 2008

Venter på tøvær.....

Etter noen dager med snø og isende kulde som sitter i kropp og sjel venter jeg på tøværet......
Det er såpeglatt ute og vi går med fare for liv og lemmer. Sykkelstiene er strødd, men det er mange fortau som ikke er det. Ishålke er den rette betegnelsen, og det fryser til hver natt. Bilen er stadig frosset var ute før idag og skrapte rutene, bildørene er imidlertid fastfrosset. I morgen blir det på ny en bøtte med varmt vann for å åpne dørene. November er tid for de store nedbørsmengder og høststormer, og hvor er drivhuseffekten???? Kanskje den forsvant i bankkrisen??? Ellers har den ene skulderen har slått seg helt vrang, og vil ha mye varme.
Det var dagens klage!

Dagens glede har vært katalogene "Plants of Distinction" fra Pusepilde, Sitrontimianen er i verandakassen og venter på vår og tur nordover.
Det blir nok en bestilling fra meg, de hadde blant annet frø av charlottløk og blå Asters som min søster ønsker seg. Fordypning i katalogen kommer etterhvert, men det haster ikke det blir ikke mer bestilling og frøsåing før jul.

November er snart over og det blir forhåpentligvis bedre, da nærmer det seg solsnu igjen.......

2 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Her er det også veldig glatt ute. Må virkelig ta seg sammen når man skal gå til postkassa og søppeldunken. Pass på så du ikke brekker noe. Ha en fin kveld.

Elisa sa...

Ja, no er er det mildver her heldigvis. Håpar isen smeltar fort så me slepp denne glatta!