lørdag 19. desember 2009

Så ble verden hvit...

Etter nok en kald natt våknet jeg opp til snødryss og det har det fortsatt med siden. Snø er fint, men upraktisk i disse førjulstider.

Startet dagen tidlig med tur til postkontoret for å hente min nye avspennings-CD fra Danmark det er et spennende nettsted som jeg innom iblant. Det var kø utenfor postkontoret kl 10 i morges, men heldigvis mange åpne luker så det gikk raskt. Raskt gikk det også å kjøpe noen flere julegaver til barnebarnet. Etterpå var det en rask tur innom for mat til helgen.

Juletreet på verandaen er fullt av snø og det frister ikke å ta det inn i stuen, det blir nok mellomlagret på badet i natt. Julepynten er kommet opp fra kjellerboden og noen flere gaver er pakket inn. I morgen er det "skittensøndag" som det alltid er siste søndag i advent. Sølvtøyet er funnet frem for et lite puss og sølvørepynten blir alltid pusset i samme slengen. Støvsugeren er også funnet frem og jeg får ta litt om gangen. I kjøleskapet ligger lammesvange og kjøtt til salting og sying av rull. Men det er mange dager ennå til jul og jeg er mye tidligere ute enn jeg pleier.

Ønsker alle som er innom en fin førjulskveld uansett vær og føreforhold....

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så deilig å være tidlig ute. Vi har henta tre i dag, og katten var med. :D

Elsa sa...

Her venter vi på snøen skal komme. Et lite dryss i går telles ikke:)
Skittensøndag blir nok brukt til et eller annet her også, men stort sett så er jeg ferdig til jul. Sånn er det når andre gjør mesteparten av jobben:)

Ha en fin helg Randine:)

Mari sa...

er det ikke godt å være litt på forskudd da :D Laga lammerull tidligere i desember, men jommen om jeg ikke hadde på nok krydder. Smaka omtrent ingenting. Første gangen jeg prøvde og det blei jo etans :)

Du har sluppet unna de store snømengder? En kolega til gubben bor i Haugesund og der hadde det visst kommet 45cm i natt :O Hohoho

elle-melle sa...

Her har vi sannelig også fått noe snø og mer skal det visst nok bli. Men jeg er jo blant dem som liker snøen så jeg er strålende fornøyd. Her er ingenting av de vanlige juletingen blitt gjort så jeg ligger skikkelig på etterskudd, men det bekymrer meg ikke noe særlig - det blir sikkert jul uansett hva jeg får gjort eller ikke gjort!

Margrethes hus og hage sa...

Det har blitt hvitt her også. Koselig med hvit jul :)

Ønsker deg en fin 4. søndag i advent. Hilsen Margrethe