torsdag 31. desember 2009

Takk for det gamle....

Vil benytte anledningen til å takke alle på hagegals forum og blogger for det gamle året. Det er inspirerende å lese blogger og få kjennskap til andres ideer og sysler både når det gjelder haging og annet i året som har gått.
Grunnen til bloggpausen ligger her på sofaen, det var den eneste gangen han nesten lå to minutt i ro. Full av aktivitet og ikke minst godt humør, rakk jeg nesten ikke å trekke pusten. Han ble 3 år i romjulen og den ble feiret i stor stil og ståhei. Sent i går kveld dro gjestene videre med natt-toget til Oslo. Mormoren er mildest talt utslitt, selv om det er hyggelig med besøk blir det i meste laget for meg. Dagen i dag har blitt brukt til å rydde i slagmarken og få leiligheten litt i orden til nyttårshelgen.

Har rukket å lese gjennom bloggene, men ikke kommentere. I postkassen i dag lå både nytt Hagetidende og Impectakatalogen, en pose jord er tatt inn for tining i tilfelle et akutt anfall av såanfall eller opp-potting av stueplanter.

Vi har et fortsatt et strålende vintervær snø, sol og skyfri himmel men kaldt, spesielt om kveld og natten...


5 kommentarer:

Anonym sa...

Godt nytt hageår!

Mariann sa...

Kjekt når de kommer og kjekt når de drar, så kan man slappe av og glede seg til neste gang. Treåringer har energi av en annen verden.
Godt nytt år!

Villrose sa...

Godt nyttår :-)

Marit sa...

Godt nyttår til deg også! Vi "sees" nok i det nye!

orchis sa...

Å starte det nye året med hageblad og frøkatalog er et godt tegn! :)
Ønsker deg gledelig nytt år.