tirsdag 22. desember 2009

Venter ikke på julenissen...

I dag har kommunen skovlet snø fra gaten og fortauene med traktor, med det resultat at det er en høy snøhaug i gaten. Gaten ble plutselig enveiskjørt, for snøen kunne ikke lempes på fortauene. Snøhaugen er 1 meter høy og flere meter bred.
Dagens bilde er derfor tatt fra kjøkkenvinduet og viser inngangen med "pyntetrærne" som er klippede agnbøk og ut mot gaten.
Jeg har gravd frem bilen i dag to bøtter lunkent vann gjorde tilslutt susen, dør og vinduer kom igjen frem i lyset og jeg kom inn i bilen. Siste pakke skulle hentes på posten og da er alle pakkene i hus. Innimellom gjøres det reint i heimen, litt om gangen er mitt motto...
Julegjestene kommer i puljer fra 2.juledag, først det store barnet som skal møte gamle skolekamerater, deretter barnefaren og barnebarnet. Derfor venter jeg ikke på nissen men på gjestene.
Det er flere ting jeg også venter på blant annet Impectakatalogen , frø fra Plants of Distinctions og Kaunistrikkegarn fra Strikkeglede den siste har utrolig god service og sørger for å gi meg lavest mulig fraktutgifter og er raske med å sende e-post. Verre er det for postbudene som har det både travelt før jul og vanskelige snøforhold, så det ser ut som de prioriterer julekort og reklame...
Det har ikke vært så kaldt i dag rundt 0 grader og overskyet, så morgendagen vil vise om vi får mer snø...

2 kommentarer:

Elsa sa...

Skal si dere har fått rikelig med snø. Her er det ikke kommet et snøfnugg.
Impectakatalogen venter jeg på også, den kommer nok en av dagene i romjula tenker jeg.

Anonym sa...

Jeg venter også på snøen. Selv om den er krøkkete så er det også litt koselig. Her har vi fått 2 cm. Jeg ønsker meg ca 20. ;)