fredag 7. november 2008

Jeg lurer på....

Hver november lurer jeg alltid på hvordan Novemberkaktusen vet at det er november? Den må ha noen innebygde gener, kalender har den i allefall ikke. Plantene lyser virkelig opp i kjøkkenvinduet som ligger mot nord. Den skal få være headingbilde hele måneden.....

Eller vente jeg på frøene fra T&M som har havnet på postkontoret. Jeg trodde jeg hadde betalt dem med Visa, men de er sendt i oppkrav av en eller annen grunn (har sjekket kontoen). Har bestemt meg for å se stort på det og overse de 72 kronene i oppkravsgebyr.

Gleder meg til staudefrøene og alle ett-åringene, men må beherske meg til julen er over før jeg kan så. Det er ikke sikkert at julegjestene setter pris på et rom fullt med frøsådd.....

Det er grått, surt og kaldt novembervær i dag.

3 kommentarer:

Anne på Moseplassen sa...

send en e-post til T&M om du mener du prøvde å betale via visa. Er du heldig så dekker de mellomlegget for deg :) De har jo akkurat ordna med nettsidene sine, kansje det har blitt noe tull i systemet.

hm, nå kom jeg på at jeg har en novemberkaktus i 2.eg, kansje jeg skal sjekke om den har knopper?

elle-melle sa...

Nydelig novemberkaktus. De med hvite blomster er så rene og fine, litt vinteraktige. Jeg har en med rosa/hvite blomster i forvaring for min far som bor i Spania på denne tiden av året. Den står full av blomster og virkelig lyser opp på bordet. Det er jo fantastisk at de klarer å blomstre så overdådig på denne tiden av året.

Marit sa...

Så nyedelig novemberkaktus du har tatt bilde av! De rene hvite er de flotteste av alle synes jeg :)