torsdag 20. november 2008

Litt av hvert....

Dagens bilde er fra den sist innkjøpte av mine yndlingsplanter Rosmarin. Jeg klare aldri å gå forbi pottene med krydderurter i matbutikken, valget blir derfor det samme. Rosmarinen dufter vidunderlig og jeg har ikke hjerte til å spise dem, så jeg kjøper tørket rosmarin til lammet.

Det har vært så mange intressante saker i bloggene de siste dagene, alt valget på hva jeg skulle skrive om ble vanskelig.

1. Hilsing vil jeg skrive om i et eget innlegg

2. Oppsummering av hageåret 2008 er under planlegging

Derfor blir det jul(ing):

I går kveld ble alle såbakkene og pottene pakket ned i en sort søppelsekk for lagring i kjellerboden til etter julegjestene har dratt. Det blir dermed ingen mer frøsåing før jul (tror jeg), men det finnes alltid et tomt tomatbeger og jord på verandaen. Hadde også planer om å pakke vekk alle frøene, men det blir nok for sterkt. Abstinensene kan brått bli plagsomme, så det vil jeg ikke utsette meg for.

I dag har jeg pakket Julekalendre, hjemmestrikkede sokker, barnekjevle og pepperkakeformer som skal sendes til Trondheim. Til den lille gutten er det alltid plass til noen rosinesker, det blir han glad for.
Ellers er jeg glad for å bli kvitt pepperkakeformene og barnkjevle for at det kan få en bedre anvendelse et annet sted.

I dag er det bitende vind og snøbyger, snøen legger seg ikke for vi har ingen tele. Ryggen min venter bare på at all snøen skal komme ned......

2 kommentarer:

elle-melle sa...

Jeg leser i profilen din at du har mange forskjellige hobbyer og er glad i å lage ting. Kan du ikke vise noe av det du lager, eller kanskje lage en egen hobbyblogg sånn som mange andre hagegale har gjort? Det er så koselig å følge med på det som opptar en når det ikke bare er hage som gjelder.
Min hobbyblogg er jeg blitt glad for nå som hagen er i dvale. Hvis du har lyst på en titt:http://maritsmaskerader.blogspot.com/
Jeg er også glad i rosmarin, den står ute ennå, burde vel få den inn i varmen nå.

Sine sa...

Enig i det Juni sier her, Randine.