tirsdag 17. mars 2009

Skiftende marsvær...

Etter gårsdagens gråvær, regn og 9 grader, hadde vinden snudd på nord i løpet av natten. Temperaturen ute har sunket, vinden er kald men solen skinner... Ingenting er bedre for humøret enn sol og den har vært fremme nesten hele dagen.

I formiddag ble symaskinen omsider tatt frem og noen sømmer sydd. Da tenkte jeg på de som i fattige syr billige klær til import for oss, men de har nok ikke så mange valgmuligheter.

Selv om nordavinden er kald var det bra på verandaen med teppe i stolen og kaffen ble inntatt.
Årets nye stiklingene er pottet opp og bor på kjøkkenbenken. Aspargesen fikk større krukke og jord foreløpig er det kommet opp 8 planter, de er flyttet til kaldt soverom. To av melonene er pottet opp, men de bor fortsatt på kjøkkenbenken.

Ellers har jeg vasket og ryddet vekk vinterskoene i dag, de har blitt brukt mer denne vinteren enn de bruker. Så det har vært en lang og kaldere vinter enn vi pleier å ha på våre kanter...

1 kommentar:

Marit sa...

Heldige deg som kan sitte ute og drikke kaffe med pledd. Det høres deilig ut. Kjekt å kunne sette vekk vinterskoene også. Det er absolutt godt å se sola. Får håpe vårværet fortsatter hos deg!