torsdag 19. november 2009

Innehaging...

Grunnet heftig regn og at jeg later som det er lenge til jul, ble det innehaging idag. Det gikk ut over mine stakkars stueplanter, båndlilja som jeg har fått fra Hajal(ja du er savnet) og løkene har jeg hatt planer om å sette i egne potter lenge. De ble pottet opp fra en potte med flotte røtter til 4 små potter og jeg håper at de vokser seg større og igjen vil glede meg med sine blomster. Plantene bor i vinduskarmen på soverommet og en kan se hvor grått det er ute.

Mens jeg likevel sølte med plantejord på kjøkkenbenken, pottet jeg ned en liten daddelpalme (phoenix) og noen andre stueplanter fikk ny jord på toppen.

Ellers savner jeg kameraet nå når laderen ikke virker og ergrer meg grønn over Media Go som mobilkameraet komuniserer med og ikke minst http://www.picasa.com/ hvor de fleste av mine bilder har havnet. Det lager uorden i en grå novemberdag og i mitt fotosystem, jo enklere jo bedre er mitt motto.

3 kommentarer:

Iris sa...

Innehaging er noen ganger helt nødvendig når værgudene ikke er i godt lune. Får håpe det bedrer seg snart!

Vivi sa...

Hei på deg. Ja, søl blir det når man holder på inne. Jeg må vel kanskje få noen frø i jorda snart. Har tenkt å så litt i vinter også, men ikke i så store mengder som sist.
Håper du får en flott fredag og helg. klem

Margrethes hus og hage sa...

Så flink du har vært! Når det er tufsete vær blir det inne uten haging her hos meg ;p

Fototull er ikke kjekt. Håper du får orden på laderen din igjen.

Hilsen Margrethe