søndag 31. januar 2010

Skiføre idag...

Så har det snødd i to dager, selv om det ikke kommer så store mengder. Jeg telte skiløpere i stedet for fugler på foringsplassen, det er ikke ofte folk går på ski i bygatene. Foringsplassen er det ikke så lett å holde oversikt over, det er stort sett de samme fuglene som er innom og spiser. Blåmeis, meis og et par stær har vært innom.
Ski har jeg fortsatt i kjellerboden, Trysil-Knut i tre fra 70-tallet og et par Matshus smørefrie fra slutten av 80-tallet. I tillegg er jeg den stolte eier av gamle bambus-staver, nostalgisk? Planer om skigåing har jeg imidlertid ikke, så det er nok tid som å gjøre som min søster som brente sine ski for å slippe å føle presset.
Jeg har i tillegg til å vært ute og kjøpt avis, kastet snøen ut fra verandaen. På overvintringsplantene lar jeg den ligge, men i morges var det helt ufremkommelig og snedekket. Lurer på hva tid jeg kan ta frem stolen som står i vinteropplag ved Ellos-stativet.
To Chilifrø har spirt og nå er Lobeliaen på full fart opp i potten. Ellers har det ikke blitt sådd noe mer i denne omgang.

Søndager er dagen for Baccalao, ypperlig mat som lager seg selv etter at gryten er ferdig laget. Det er meldt kaldt også hele neste uke, så alt får bare hvile under snødekket inntil videre....

1 kommentar:

Iris sa...

Artig å lese om skiføre på dine kanter! Godt du minner meg på å så lobelia, det har jeg helt glemt.
Ha en fin kveld!