fredag 16. oktober 2009

Hva sår jeg .....

Stadig vekk finner jeg planter jeg nok har sådd men slett ikke kan finne ut av hva er. Det er ikke lenge siden den begynte å blomstre og den er vanskelig å fotografere.
Jeg har sådd Scabiosa "Beaujolais bonnets" i vår og den på bildet vokser blant en mengde andre planter. Nydelige små blomster men mye lysere på fargen enn bilde fra T&M sin katalog.
Aldri lærer jeg å holde orden på hverken frøsådd eller planter, det er kanskje ikke så viktig for meg....

Flott høstvær i dag, men en isende kald vind fra nord. Tok en liten tur i hagen for å rake løv og kikke litt. Hagen ligger i le for nordavinden og solen varmer fortsatt litt, dermed ble det litt opprydding i hagen. Planlegger flytting av et lite epletre og skar opp jorden som vokser rundt. Samtidig som jeg forbereder stedet der epletreet skal flyttes til og det er et stort arbeid, tar litt om gangen.

Det er meldt fint vær også i morgen og ikke så mye vind, så jeg håper på en fin høstlørdag.....

3 kommentarer:

Maiblomst sa...

Nydeleg Scabiosa! Eg ser det skal bli ei utfordring å bestemme seg for kva eg skal så i vinter, for det er allereie eit utall frøposar å velge i. og så har eg tenkt å vere med på frødykk når frøboksen kjem.
Ananas her på Vaulen får frøboksen, og har bedt alle som vil i området å vere med. kanskje du skal henge deg på?

Anonym sa...

Frøoverraskelser er litt av sjarmen synes jeg. Jeg "får ikke til" direktesådd, men morer meg med å fortsette å prøve i dahliabedet (dett er jo hyggelig med noen blomster før dahliaene også). Årets store overraskelse var at zinniaene både spirte og blomstret!

Randines hageblogg sa...

Maiblomst
Takk for tilbud om dypdykk i årets frøboks, det får vi komme tilbake til når den nærmer seg....