lørdag 17. oktober 2009

Vakker oktoberlørdag....

Våknet opp til en ny kald dag med 3 grader og litt frost, solen kom etterhvert frem og temperaturen steg litt utover dagen.
I hagen blomsterer høstasterne som aldri før og de ser ikke ut til å bli påvirket av kulden. For tiden venter jeg med å gå en tur i hagen til temperaturen har steget noen grader. Stille dag i hagen, kjøreporten var åpen så jeg fikk kjørt ned skjellsanden, den er tung og ble lempet innforbi hekken. Der kan skjellsanden ligge til jeg er klar for å strø den ut, den skal kverke litt mose og være jordforbedring i grønnsakbedene.
Fortsatte ryddingen rundt de overgrodde solbærbuskene mot naboen, flott å jobbe der hvor solen skinner. I dag har det i tillegg ikke vært noen vind, men hagearbeidet går seint eller sakte fremover alt etter som en ser det...
Høsten er definitivt kommet for å bli, det må jeg nok innse...

2 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Høsten er nok kommet for å bli, ja. Her har det også vært frost noen netter, men vi har hatt solfylte og varme (etter årstiden) dager.

Høstasters skal jeg ha til neste år, de er så fine, og hos meg er det bare nesten rosene som blomsterer, med noen få unntak.

Ønsker deg en fin helg videre. Hilsen Margrethe

Marit sa...

Fine høstfarger på bildet ditt! Jeg har også to høstasters, og de kommer nesten for sent i blomst her. Men de tåler flere netter med frost, for de blomstrer fortsatt selv etter 7 minus her på torsdag!