lørdag 11. april 2009

Hastig lørdagshaging...

Det var 14 grader kl. 9 i morges og jeg så for meg en god lang hagedag. Handlet tidlig og rushet ned i hagen, der var Kolonihagens gjødselsboden åpen. Hyggelig handel av hønsegjødsel og vekstorv, men tungt å trille ned i hagen. Da det var på plass utenfor drivhuset(som ennå ikke er ryddet), tok jeg en tur på felleskomposten med noen greiner og mose. På veien tilbake var det et skilt med tilbud om å hente sand som skulle fjernes. God ide og fylte først en bøtte, deretter tilbake etter to men det ville ikke ryggen. Måtte gi opp og dra hjem for å ligge på gulvet en stund, nå er skiven i korsryggen på plass igjen men det pleier å ta noe tid før det blir bedre.
Haging i hurtig tempo er nok ikke noe for meg, det må bli mer sol og stolhaging fremover, og det er ikke lett for utålmodige sjeler.
Påskelammet er i allefall kommet inn i ovnen og lager seg stort sett selv, ovnsbakt potet og salat blir bra til og ikke minst litt rødvin.

Ha en fin påskeaften!

6 kommentarer:

Herdis sa...

Ønsker deg og ein koseleg påskeaften!

Iris sa...

Huff, skiveutglidning er ikke noe godt! Jeg har hørt om det med å legge seg på et gulv før, og det virker vet jeg. Du må nok ta det mer med ro når du hager i begynnelsen av sesongen. Vi er stive og støle etter en lang vinter, vettu ;-)

Mari sa...

Huff da! Du for ha god bedring, da passer det bra med søndag i morgen så en kan ta seg opp igjen :) Er helt kake selv etter å ha kvernet eplekvister og valsa rundt ute i hele dag. Nå hører jeg sofaen rope på meg, mon tro om jeg skal en tur innom kjøleskapet på vegen? Ha en fin kveld :)

Landliv sa...

Gleder meg også til vårarbeider, selv om jeg nok må vente litt lenger her for det er over 600 moh... litt misunnelig på dere som har våren raskere! God påske til deg :-)

Elisa sa...

Eg har eit laust bekken etter svangerskapet som legger begrensingar på haginga mi. Så her går det også rolig for seg. Men av og til er det så vanskelig å la vere å dra opp den tunge rota eller berre grave litt til... Og då får eg svi. Men det er kanskje verdt det enkelte gonger?

Anonym sa...

情趣用品,情趣,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲