lørdag 11. april 2009

Hastig lørdagshaging...

Det var 14 grader kl. 9 i morges og jeg så for meg en god lang hagedag. Handlet tidlig og rushet ned i hagen, der var Kolonihagens gjødselsboden åpen. Hyggelig handel av hønsegjødsel og vekstorv, men tungt å trille ned i hagen. Da det var på plass utenfor drivhuset(som ennå ikke er ryddet), tok jeg en tur på felleskomposten med noen greiner og mose. På veien tilbake var det et skilt med tilbud om å hente sand som skulle fjernes. God ide og fylte først en bøtte, deretter tilbake etter to men det ville ikke ryggen. Måtte gi opp og dra hjem for å ligge på gulvet en stund, nå er skiven i korsryggen på plass igjen men det pleier å ta noe tid før det blir bedre.
Haging i hurtig tempo er nok ikke noe for meg, det må bli mer sol og stolhaging fremover, og det er ikke lett for utålmodige sjeler.
Påskelammet er i allefall kommet inn i ovnen og lager seg stort sett selv, ovnsbakt potet og salat blir bra til og ikke minst litt rødvin.

Ha en fin påskeaften!

5 kommentarer:

Herdis sa...

Ønsker deg og ein koseleg påskeaften!

Marit sa...

Huff, skiveutglidning er ikke noe godt! Jeg har hørt om det med å legge seg på et gulv før, og det virker vet jeg. Du må nok ta det mer med ro når du hager i begynnelsen av sesongen. Vi er stive og støle etter en lang vinter, vettu ;-)

Mari sa...

Huff da! Du for ha god bedring, da passer det bra med søndag i morgen så en kan ta seg opp igjen :) Er helt kake selv etter å ha kvernet eplekvister og valsa rundt ute i hele dag. Nå hører jeg sofaen rope på meg, mon tro om jeg skal en tur innom kjøleskapet på vegen? Ha en fin kveld :)

Hilsen fra landet sa...

Gleder meg også til vårarbeider, selv om jeg nok må vente litt lenger her for det er over 600 moh... litt misunnelig på dere som har våren raskere! God påske til deg :-)

Elisa sa...

Eg har eit laust bekken etter svangerskapet som legger begrensingar på haginga mi. Så her går det også rolig for seg. Men av og til er det så vanskelig å la vere å dra opp den tunge rota eller berre grave litt til... Og då får eg svi. Men det er kanskje verdt det enkelte gonger?