torsdag 22. oktober 2009

Høstsolen varmer....

Nok en vakker høstdag, med sol og mindre vind enn i går. Det ble en rask sykkeltur på formiddagen fortsatt er høstfargene vakre.
Ikke så lett å kikke inn i hager som jeg syklet forbi, de har høye hekker og vil kanskje ikke ha innsyn. Kan en ikke se inn, så kan en heller ikke se ut og det er et dilemma. Det er godt å kunne se ut og flytte blikket litt lenger enn nesen rekker...

Temperaturen steg utover dagen og det ble en flott dag på verandaen. Kaffe, strikketøy og radio med ørepropper og ikke minst så varmet solen. Verandaen er flott på slike stille høstdager, hvor en ikke kan høre at bladene faller sakte ned. Fuglene kvitret og ikke minst blåmeisene som har flyttet inn i en av mine ventiler for vinteren, det er litt problematisk for dem å fly ut og inn når jeg sitter der.

Dagens bilde er av den spanske margeritten som stadig blomstrer på verandaen, kan ikke bestemme meg for om jeg skal overvintre den eller ei. Det har lite hensikt å passe den hele vinteren hvis den likevel ikke overlever. Den har nå blomstret i flere måneder og lyser opp på verandaen...

5 kommentarer:

Juni sa...

Så heldige dere er med været, det er forresten vel unt:)
Her er det riktig guffent, vind og regn og fyr i peisen. Det siste er jo egentlig litt koselig da, men jeg kunne nå likevel ønsket meg sol og stille.
Margerittene dine var flotte. Jeg prøvde et år å overvintre dem, men fikk det ikke til. Det skal visst gå, men jeg vet ikke helt hvordan det best lar seg gjøre.

Margrethes hus og hage sa...

Høres deilig ut med høstsol. Her har det regnet.. men vi har hatt mye godvær, så skal ikke klage.

Så flott margeritten din er. Det er vel et forsøk verd å overvintere den om du har et egnelig sted? Her er sommerblomstene langt fra så fine, men noen har jeg enda ikke hatt hjerte til å kaste :)

Ønsker deg en fin kveld. Hilsen Margrethe

Linnemi sa...

Å, ja, - det er herlig her vest nå. Jeg har nytt hver dag. :-)

Iris sa...

Nå er det din tur med fint vær! Her har det regnet og vært så mørkt og grått at jeg må ha på masse lys og fyr i ovenen. Kos deg med det fine været så lenge det varer!

Elsa sa...

Vi må bare nyte de fine høstdagene vi får for snart er vel vinteren over oss med ruskevær og slapseføre.

Den flotte margeritten er vel verdt et forsøk på overvintring.

Ha en fin helg:)