torsdag 16. oktober 2008

Av en eller annen grunn.....


Av en eller annen grunn elsker jeg hvite St.Pauli, de er min favoritt i nordvinduet mot gaten. De har vært litt vanskelige å få tak i, så i dag var gleden stor da det sto to triste eksemplar i butikken. De ble reddet med hjem og har blitt ryddet for visne blomster.
Nå er vinduet vasket, nye gardiner hengt opp og St.Pauliene lyser med sine hvite blomster. Thelysholderne er på vask men nok klar for lys i vinduet før mørket kommer.
Neste prosjekt blir å gjøre klar det store vinduet og verandadøren mot sør, med nye gardiner. Med det været som er meldt fremover, kan det bli helgens arbeid. Da skal en hel vegg kles med gardiner og det blir spennende.
Ellers er jeg uvenner med vaskemaskinen som leverte klær som var mer flekkete da de kom ut, enn da de ble lagt inn. Så det store spørsmålet blir om det holder å vaske pakningen, om pakningen må skiftes eller om jeg må ha ny maskin. Vaskemaskinreperatør er for sikkerhetsskyld bestilt og skulle komme på tirsdag.
Det har ellers blitt kaldere og vært noen heftige regn og haggelbyger i dag og solen titter frem innimellom.

3 kommentarer:

Røsslyng sa...

Enig i at St.Pauli er vakre planter og selv er jeg litt stolt over at jeg har klart å holde liv i en i over et år nå :)
de pleier nemlig å takke for seg rundt juletider :(

Marit sa...

Jeg elsker hvite blomster generellt, og liker veldig godt st. paulia i hvitt også. Men jeg synes st. paulia er greie planter å ha med å gjøre, for de får jeg nesten alltid blomster på igjen.

Koselig med telys ut mot gata kan jeg tenke meg. De som går forbi iker det nok også :)

Vivishagerom sa...

Når høsten kommer og det blir på tide med lys igjen,så får jeg også lyst til å pynte ekstra opp i vindu med blomster og nye gardiner. Kjempe koselig vinduskarm med hvite St.Pauli