onsdag 29. oktober 2008

Ingen snø å skryte av.....

Vi har hatt noen snøbyger i dag også, men ingen ting å skryte av. Men kaldt trekk har det vært hele dagen. Mer varme klær ble hentet frem, denne gangen ble det en vattert bukse og lue. Snart må vintersko også frem og flere jakker, synes det er alt for tidlig.
Bilen får ikke vintersko jeg kjører på helårsdekk (tror jeg) og bor i en gate som blir strødd og saltet fordi vi har en liten lokalbuss som kjører forbi. Jeg kjører derfor i busstraseene og det har gått bra i mange år. Det er som regel bare korte perioder det ligger snø.

Det er fortsatt flotte chili på planten som står på kjøkkenbenken, vurderer å overvintre den på et soverom. Vanligvis sår jeg nye allerede i januar, men det kunne vært kjekt å prøve overvintring. Den kan plasseres ved siden av Sitrongresset som jeg også overvintrer.

Det er meldt sol og mindre vind i morgen og da håper jeg å få tatt en tur i hagen.

2 kommentarer:

elle-melle sa...

Vi har også hatt litt snølignende nedbør, men heller ikke noe å skryte av her. Det håper jeg for min del at det blir sånn litt etter hvert. Men nå er det for tidlig med snø.

Marit sa...

Du kan godt få litt snø av meg, for her har det kommet hele 15 cm og det snør fortsatt :( Du er heldig som stort sett slipper snø :)