onsdag 15. oktober 2008

Systue....Det tok litt tid å bli venner med symaskinen igjen, men så fant vi ut av det. Bildet er av mine nye gardiner, som riktignok er ferdigsydd. De korte var for lange, så de er nå i passende lengde. De lange likte jeg ikke opphengsbåndene på, så de er blitt skiftet.

Gardinene het "Kornblomst", men jeg har bestemt at det er abstrakte blader og det holde jeg fast på. Når bladene faller av trærne er det tid for å få nye gardiner. Fortsatt liker jeg de veldig godt og har bestemt meg for å kjøpe en lengde til for å sy sofaputer etterpå. Høsten er en tid for endring og fornyelse.

Gikk en rask spasertur tidligere idag og der var det noen busker med roseblader uten torner og små nyper. Jeg hentet med meg noen nyper og har nå sådd 30 stk og tørker resten av frøene. Hagegalskapen sitter bommende fast i hjernebarken?????

3 kommentarer:

elle-melle sa...

Jo dette var avgjort hyggeligere enn det du skrev om i går. Jeg lengter også etter å bli venn med symaskinen min igjen. Fint mønster på de gardinene.

Herdis sa...

Du er heldig som har arbeidslyst. Enig i at hausten er tid for fornyelse inne, derfor driv eg og kvinner meg opp til å starte med maling av stua - den har vore raud i 12 år nå, kanskje det er lenge nok??

Randines hageblogg sa...

Arbeidslyst har jeg ikke, men vil ha nye gardiner.
Store prosjekter som maling av stue går jeg nok ikke igang med om høsten.