søndag 12. oktober 2008

Vakre høstfarger....


Nå kommer høstfargene for fullt og mine favoritter er de vakre rødfargene.
Det er fint høstvær i dag og jeg har vært en tur i hagen og raket løv. I solen var det fint å jobbe så derfor ble det en blomkassemassakre. Jeg var klar til å rydde rundt fjorårets kompostbinge som har forsvunnet i blomkarser. Nå er det en kjempehaug på bingen, men de synker fort sammen. Fortsatt har jeg en hekk på 20x2 meter igjen med blomkarser, de blir værende til frosten.
Varmedressen er flyttet inn i drivhuset, så er den klar til bruk. Solen varmer fortsatt i drivhuset, som imidlertid fortsatt ikke er ryddet og vasket ut for sesongen. Foreløpig er det ikke kommet melding om når vannet stenges i hagen, så det er fortsatt en mulighet for å få det vasket. Ellers får det vente til våren.
Nå er jeg snart klar for svømming i varmt basseng og det gjør godt for stive muskler.

Ha en fin søndag!

3 kommentarer:

Marit sa...

Ja, det er så mange flotte farger om høsten. Her er det masse gule bjørker som lyser opp i åssiden enn så lenge. Litt trist at det varer så kort, men sånn er det jo med årstidene. Det er bare vinteren som varer så alt for lenge ;)

elle-melle sa...

Vakker, vakker. Har nesten aldri opplevd høsten så vakker som i år.

Vivishagerom sa...

Svømming i varmt bad, ja det hørtes deilig ut. Skulle egentlig være flinkere til å unne seg litt slik. Håper du koste deg.