tirsdag 3. februar 2009

Kongens benker....

Benkene står klar i Kongens hage på Ledaal og jeg venter på sol og varme så jeg kan sitte på benkene....
Faren for å treffe kongen er ikke overhengende, han er sikkert travelt opptatt med andre saker... Det er positivt at hagen alltid er åpen, så jeg kan ta en liten rusletur dit. Jeg gleder meg også til de store bøketrærne i hagen springer ut. Kommunen har plantet tulipaner i alle bedene og jeg kunne se de så vidt stakk opp av jorden. I fjor var alle bedene fylt med Flittigliser og gamle oppstammede Fuksia. Får ta flere turer på ulike tider dit.

Dagens nye headingbilde er raklene på et tre like ved hagen, de var flottere i går da de lyste i solen. Fortsatt tror jeg det er Hassel etter å ha studer flere Floraer.
Steinmurene er sikkert like gamle som huset fra ca1800. Gamle steinmurer er flotte og disse er høyere enn vanlige folks murer og går rundt hele eiendommen.
To sorter frø sådd; nye ferske chilifrø og flere Kornblomster, ingen ting av frøsådden på kaldt rom har ennå spirt....

2 kommentarer:

Gry sa...

Flott sted, og jeg har ikke hørt om det engang. Kongen har tydeligvis steder både her og der!

At han klarer å holde orden i alle parkene sine.... ;)

elle-melle sa...

Gamle steinmurer fasinerer, de er vakre og vitner om mye strev og tungt arbeid. Raklene ligner på hassel ja. Hvis du går helt nær kvistene kan du da se om der er noen bittesmå røde blomster? Det har hasselen - og de er min santen også fasinerende.