søndag 22. februar 2009

Orden i sysakene.....Når jeg får det for meg at jeg skal sy, må jeg ha orden i sysakene.
Sysakene ligger alltid på sin faste plass i en Tine? som en fetter av meg har laget og jeg har fått. Trådsnellene og trykk-knapper (som jeg har arvet og aldri bruker) er ryddet opp i. Det jeg bruker er synåler, tråd, saksen, målbånd, og knappenålene.

I februar og mars pleier jeg å få noen sy-raptusser, i dag ble et gammelt oppsprettet stoff funnet frem og strøket. Stoffet har jeg alltid likt og det har vært en gammel Indisk kjole på 70-tallet, nostalgisk????? Planen er at det skal bli en tunika og i år har jeg omsider tro på at det kan bli noe av.

Det er mildt i dag og omsider kunne jeg igjen gå ut i joggesko, kikket på snøklokkene og gleder meg over snøen som nesten er borte. Hagemessig har jeg pottet opp chilien og vannet frøsådden.
Det er 8 grader og skiftesvis regn, tåke og bittelitt blå himmel innimellom, håper på en tur til kolonihagen i morgen.

3 kommentarer:

elle-melle sa...

Det var et herlig stoff, og kommer sikkert til å bli en flott tunika.

Her har vi hatt vårvær idag, og mye snø er smeltet bort.

Anonym sa...

Det kommer til å bli en flott tunika av det stoffet.

Her har vi hatt regnvær og mildt hele dagen. Og mer er det visst i vente. Typisk at det måtte bli sånn når det er vinterferie for skolene.

Elisa sa...

Moro, eg også henger over symaskina for tida! Har blitt heilt hekta, men eg syr mest til veslejenta. Små kjoler og kosedyr, fint med prosjekt som går fort.