lørdag 21. februar 2009

Mens jeg venter på sol....

Nå har det vært grått og regn i flere dager, snøen viker sakte bort fra plenen. På verandaen har det kommet noen Erantes på vei opp fra krukken, jeg kan tydelig se de gule knoppene. Erantesene ble kjøpt og satt i krukken i høst og kom opp når tineværet kom. De er grøssende vakre og jeg gleder meg ustyrtelig til de springer ut.

I går klarte jeg å slå kneskålen i en spiss møbelkant, med det resultat at jeg måtte i kjelleren etter krykkene. Heldigvis er kneet bedre, men så krøkler ryggen etter uvante bevegelser.
Frøsåingen i dag ble foretatt i stuen med foten på krakk, sådde Storkenebb, Porselensveronika, sorte Violer (fra Vivi) og Hvite Anisisop (fra Charlotte). Foreløpig står alt på kjøkkenbenken og der blir de nok til de har spirt. Det er snart tid for opp-potting av flere spirer, deriblant Chilien som snart må i en større potte. Den røde vårløken har spirt og nå er det bare den hvite Lisabon igjen så har all frøløken spirt, det lover godt for årets løksesong. Vårløken havner nok i kaldbenken for å bli tidlig ferdig, allerede gleder jeg meg til det.....

Siden jeg ikke er så "bollete", står jeg nok over bollefesten. Det kan være at jeg lar meg friste på konditoriet i morgen, de pleier å ha gode kremboller. Berlinerbollene kan de bare ha for meg også alle bolleposene, som jeg listet meg forbi i dag i butikken.

Som sagt så er det grått, regn og rundt 5 grader i dag, et godt innevær......

3 kommentarer:

Anonym sa...

Au au, og så så vondt det gjør å slå knea. Håper det går fort over med vondt kne og med vond rygg:-)

Her er det også grått og regn. Snøen forsvinner fort for temperaturen er på hele 7,5°C.

Ha en fin helg Randine:-)

Marit sa...

Huff da, vondt kne og vond rygg er ikke noe godt. God bedring!

IngunnBW sa...

Auuu...stakkars kne, håper både det og rygg er bedre i dag!

Det høres forlokkende ut med regn, her er det ca 1 m sne... Bildet i banneret ditt er så løfterikt og helt nydelig å se på :) Eia var vi der!