onsdag 7. januar 2009

Sofalivets gleder....

Går for halv maskin for tiden og står opp og ned av sofaen....

Har imidlertid funnet frem akvarellfarger og ark og er klar for å male blomster. Blomster egner seg godt til å male, som til å fotografere. Akvarellbøker er kommet ut av bokhyllene, de egner seg til sofalitteratur. Har laget en mappe på PC-en med bilder som kan være aktuelt å male. Det begynner å bli trangt på stuebordet og frøene må nok flyttes for en liten periode, til jeg kommer i såmodus igjen.

En av tingene jeg ønsker er å kunne sitte i kolonihagen og lage skisser og male blomstene. I mange år har jeg slept malersakene (de tar ikke stor plass) med ned i hagen. Ender alltid opp med hagearbeid i stedet, men skal ikke gi opp og vil prøve igjen. Det er ofte lettere å sitte på verandaen i fint vær med malersakene, der er ikke så mange forstyrrelser.

Har ingen ambisjoner med malingen, blott til lyst og glede. Søling med vann og farger er en god ting, i tillegg får jeg omsider brukt krystallskålene til noe, nemlig å skylle pensler.

Frøbestillingen til Impecta er nesten klar, mangler bare å føre på noen grønnsaker. Satser på å holde meg innenfor 200 kr. grensen, men ikke under. Det er et sammensurium av ulike frø på listen, så den blir ikke skrevet ned.

3 kommentarer:

elle-melle sa...

Det der med å stå opp og ned av sofaen var mistenkelig kjent.
Skulle ønske jeg også hadde krefter til å så.
Har planer om å handle hos impecta jeg og - jeg handler aldri for mer enn 200 kr pr gang.

Marit sa...

God bedring, det å stå opp og ned av sofaen er ikke noe moro. Spennende med maling da. For mange år siden malte jeg noen bilder med oljemaling på tuber, men det var noe søl. Akvareller er flotte. Du må ta noen bilder av kunstverkene da!

potentilla sa...

Akkja, akvareller....Det var en gang..