lørdag 6. juni 2009

Vakkert forsommervær...

Stadig har vi vakkert forsommervær, men temperaturen er fortsatt for lav, 10-12 grader er ikke noe å skryte av.
Dagens bilde er fra blomstingen av Geranium Himalayense eller junistorkenebb som jeg kaller dem. De minner om Engstorkenebb som også blomstrer på denne tiden, de vokser vill og er flotte planter.

Gårsdagen ble brukt til klipping av gressset med "Flymoen", innimellom er det greit å klippe gresset helt ned og det gjøres bedre med maskinell kraft. Naboene måtte assistere meg på slutten, selv om det ikke er så mye gress.

Dagen i dag ble brukt til vanning av drivhuset og litt luking av et av staudebedene. Den kalde vinden gjør at jeg foretrekker verandaen, som ligger i le. Siden jeg hadde tomme leirpotter og jord ble det sådd Italiensk persille og to sorter gressløk. Alltid greit med nye forsyninger av salatfor, selv om persille ikke er min favoritt. Jeg ble kurert for persilledusker fra tidlig tid av fjernsynskjøkkenet og har aldri funnet tilbake til persillen...

Selv om det hadde vært greit med noen regnskurer er det deilig med sol dag ut og dag inn, hagen kunne nok hatt bedre av litt vann fra oven.

2 kommentarer:

Margrethes hus og hage sa...

Geraniumen var riktig søt:) Det er flotte planter!
Det kunne godt vært varmere temperaturer, men godt at det ikke er regnvær når dagen skal tilbringes i hagen!

Hilsen Margrethe

Marit sa...

Hehe, så det er ikke bare jeg som ble evig kurert forpersilledusken til en viss dame i fjernsynskjøkkenet!

Flott bilde av nydelig geranium.